Seni tembok cattail kualitas sensitif kanggo ruang tamu, kamar turu lan sinau

Katrangan singkat:

Seni tembok cattail dipenuhi budaya seni, wiwit saka kriya klasik nganti modern. Saben artis ing perusahaan kita luwih milih kanthi tema kritis. Perusahaan kita adol produk miturut layanan.


  • Model NO.: FS190986
  • Panggunaan khusus: Dekorasi tembok
  • Jinis logam: Wesi
  • Suhu warna: Disesuaikan
  • Packing: Packing Aman
  • Pengiriman: Pengangkutan Laut
  • Panggunaan umum: Dekorasi tembok
  • Ketentuan Pembayaran: Pembayaran T / T utawa setoran 30%, saldo 70% tumrap salinan BL
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Rincian Produk

    Jeneng Produk Dekorasi seni tembok
    Merek Terbang kerajinan
    Port FOB  Xiamen
    Ndhaptar menyang Ruang tamu, kamar turu, sinau
    Papan Asal
    Taksi, Fujian, China
    Ukurane Minangka gambar utawa Disesuaikan
    Bingkai Nggih

     

    Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Gawe bahan → Preparasi aksesoris → las → Poles → Hilang karat lan galvanisasi → Semprotan lan cat → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Mutu → Pengemasan

    Kauntungan Kompetitif Utama

    Seni tembok cattail dipenuhi budaya seni, wiwit saka kriya klasik nganti modern. Saben artis ing perusahaan kita luwih milih kanthi tema kritis. Produk sales perusahaan miturut layanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita