Pitu hiasan tembok kreatif sing nggugah ruang tamu sing kesel

Gunakake dekorasi kreatif kanggo tangi kamar tamu sing wis kesel. Ganti ruangan sing sepi lan tandus kanthi nambah dekorasi sing anget lan populer, dadi ruang tamu dadi papan sing paling apik ing omah. Gantung barang lawas saka toko barang sing apik ing tembok galeri, tutup tembok nganggo kertas bermotif, utawa tampilake koleksi antik - ora ana pirang-pirang cara kanggo nuduhake kepribadian sampeyan lan nggawa vitalitas menyang ruang tamu sing surem. Ing ngisor iki ana 8 teknik dekorasi sederhana sing bisa nggawe ruang tamu dadi ruang kumpul paling populer ing omah.

01 Tutup tembok nganggo pola favorit sampeyan
Wallpaper kembang dadi titik wiwitan ruang keluarga sing padhang. Tutup tembok tembok biru lan putih lan karya seni kanthi warna dilapis kanthi nada komplementer supaya bisa urip.

02Tampilake gantung tembok antik
Gantung tembok gaya antik sing digantung ing tembok ngowahi ruang sing sepi lan gundhul lan ndadekake ruang luwih maju.

03Kembangake papan bocah sing grapyak
Ing ruang bocah, kepala spesimen sing digawe manungsa nggawe kepribadian sing menarik ing tembok putih. Galeri nampilake ing tembok ing sisih kasebut, nampilake foto lan cetakan kulawarga sing emosional.

04Gunakake hiasan alternatif
Regane larang banget kanggo nutupi kabeh ruang tamu kanthi wallpaper mewah. Tutup tembok bisa digunakake ing sawetara ruang kanggo nggawe ruang sing apik.

05Tampilake dekorasi sing migunani
Pilihan sing apik yaiku milih sawetara kaligrafi utawa lukisan sing penting lan dipasang ing tembok ruang tamu.

06 Gawe titik kontak ing antarane karya seni
Sampeyan bisa nambah produk antik ing papan kasebut, kanthi gantung tembok gaya antik, meja, kursi, lan sawetara dekorasi retro.

07 Gawe tembok sing luwih apik
Artis Dana Gibson ujar, "Aku ora seneng karo drywall, yen aku luwih apik, aku gelem nindakake apa-apa." Dekorasi ruangan kanthi dekorasi akeh uga pilihan sing tepat.


Wektu kiriman: Sep-10-2020