Pemegang Taman Wesi Rustproof Logam Ndhukung Tanduran Rak Tandur Tanduran

Katrangan singkat:

Pemegang Taman minangka simulasi ukiran sing digawe kanthi tangan. Lan Saben baris sing jelas lan jelas, bisa menehi rasa kaendahan sing paling gedhe. Kita duwe proses baking strukture, welding seamless lan kekuatan tinggi. Kita duwe proses cat manggang elektroforetik Eksklusif sing teyeng kaping pindho luwih awet.


  • Model: FS191067
  • MOQ: 300 Pice
  • Jinis logam: Wesi
  • Panggunaan: Ruangan njobo
  • Kategori: Pemegang Taman
  • Packing: Pengemasan aman
  • Merek: Terbang kerajinan
  • Panggunaan umum: Pemegang Taman
  • Rincian Pangiriman: Sajrone 55 dina sawise konfirmasi pesen kasebut
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, setoran 30%, saldo 70% tumrap salinan BL
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Rincian Produk

     

    Jinis Sing duwe Taman njaba
    Port FOB Xiamen
    Papan Asal Taksi, Fujian, China
    Werna Kustomisasi
    Ndhaptar menyang Taman, halaman, kebon mburi omah, teras utawa njero ruangan
    Layanan Khusus Bakal ngirim laporan inspeksi karo gambar sadurunge ngemot kontainer
    Aplikasi Kanggo taman njobo, kebon, pinggir segara, teras, hotel, kebon, kolam renang, kebon mburi, pinggir segara, ruangan, teras, halaman
    Fitur 
    • 1. DESAIN UNIQUE - Gaya pola modelik lan pedesaan ora mung nduweni tanduran, nanging uga dekorasi sing apik.
    • 2. CANTIK LAN DECORATIF - Desain pola khusus dekorasi banget, penggerak sing apik banget kanggo tanduran sampeyan;
    • 3.GUNAKAN Gampang - Ora perlu instalasi.

    Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Gawe bahan → Preparasi aksesoris → las → Poles → Hilang karat lan galvanisasi → Semprotan lan cat → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Mutu → Pengemasan

    Pasar Ekspor Utama

    Asia

    India, Pakistan, Korea Selatan, Indonesia, Vietnam, Thailand, Filipina

    Afghanistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazakhstan

    Timur Tengah

    Iran, Arab Saudi, UEA, Suriah, Isreal, Qatar

    Afrika

    Mesir, Afrika Selatan, Algeria, Ethiopia, Sudan, Nigeria

    Europe

    Italia, Rusia, Ukraina, Polandia, Slovenia, Kroasia, Latvia, Estonia, Lithuania,

    Portugal, Spanyol, Turki

    Amerika

    Brasil, Meksiko, AS, Kanada, Kolombia, Argentina, Bolivia, Paraguay, Chili

    Oceania

    Australia, Selandia Baru

     

    Kauntungan Kompetitif Utama

    * Desain roda 4 bisa nggawe wadhah tanduran luwih migunani lan sampeyan bisa nyelehake papan sing dikarepake kaya balkon taman, utawa ruang tamu.
    * Desain mekanik foots 4 dadi luwih stabil lan mbantu sampeyan ngirit ruangan lan dekorasi pojok ruangan utawa kebon sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita