Lentera Logam Lilin Cilik Antik

Katrangan singkat:


  • Papan Asal: Fujian, China
  • MOQ: 300 Piece
  • Model Ora: FS191244
  • Bahan: Logam
  • Merek: Flying Spike Crafts
  • Gawenan tangan: 100%
  • Jinis: Lantern
  • Mbayar Ketentuan: Pembayaran T / T utawa setoran 30%, saldo 70% tumrap salinan BL
  • Rincian Pangiriman: ing 50-55 dina sawise konfirmasi supaya
  • OEM: Nggih
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan

    Lentera logam lilin antik cocok kanggo mangan lilin amarga seni, budaya lan desaine. Sampeyan bisa tetep romantis lan anget. Urip biasa butuh swasana romantis kanggo madhangi urip. Lentera ora mung minangka hiasan, nanging uga jinis sentimen urip. Saben detail urip menehi anggota kulawarga ambegan sing beda saka sampeyan dhewe lan nuduhake urip ing omah sing luar biasa. Gaya klasik bisa tahan wektu. Iki minangka gaya omah sing serbaguna lan pilihan pertama kanggo pesta pernikahan. Gaya klasik, estetis sakabèhé. Tangan-digawe, saben detail digawe kanthi cermat dening para desainer, lan minangka produk sing kudu diwiwiti. Kolokasi sederhana, supaya urip ing omah duwe pilihan lan kesenengan sing luwih akeh.

    Dekorasi gagang trep lan gampang. Tanpa kakehan dekorasi, ninggali garis rumit, lan ndandani postur sing sederhana, serba guna lan sederhana, cocog banget kanggo kamar modern lan neo-klasik. Ukuran sedheng. Cocog kanggo kopi, bar, kebon, balkon, lsp. Cocog kanggo dekorasi desktop utawa digantung kanggo dekorasi empuk. Ana desain sing nggawe urip dadi apik lan apik. Ora preduli papan ing endi wae, pengalaman urip anget. Gaya kreatif, nuduhake urip. Perabotan omah retro, tekstur gaya lan telung dimensi, nalika cahya lilin sing ana ing candlestick sing ayunan, luwih lincah lan nyenengake, nggawe swasana romantis lan anget kanggo urip saben dinane. Bahan seni wesi luwih disenengi, desain kothong apik lan loman, lan kabeh bahan ramah lingkungan lan ora beracun.

    Sudhut sudhut mlengkung, dibunderaké lan Gamelan, tangan polesan, ora natoni tangan, safety. Sasis stabil, pasukane seimbang, kuwat lan stabil, ora gampang tiba. Lentera kasebut dicet kanthi suhu dhuwur lan perawatan anti karat, ora gampang karat lan luwih awet. Las las, desain tahan panas, kompak lan sederhana, luwih romantis.

    Rincian Produk

    Sing duwe lilin logam antik cocok kanggo nedha bengi cahya lilin kanggo budaya lan desain seni. Iki bisa nyedhiyakake swasana romantis kanggo wong sing migunani kanggo para penyayang. Fungsi utama yaiku njaga romantisme lan anget.

    Jeneng Produk Lentera Logam Lilin Antik Luar Ruangan
    Werna Ireng, Emas, ijo Greyish utawa Khusus
    Panganggone Dekorasi Omah
    Kiriman Pengangkutan Laut
    Teknologi Gawenan tangan
    Ukurane 15 * 15 * 41 CM / utawa Selaras
    Pengepakan Packing Aman
    Gaya Klasik
    Ngundhuh Pelabuhan Xiamen, China

    Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Gawe bahan → Preparasi aksesoris → las → Polesan → Hilang karat lan galvanisasi → Semprotan lan cat → Finishing Permukaan → Majelis → Pemeriksaan Mutu → Pengemasan

    Kauntungan Kompetitif Utama

    1. Kita duwe departemen desain. Dheweke ora mung bisa nulungi para pembeli supaya bisa ngatasi ide, nanging uga nuduhake rasa anyar ing saben pameran dagang.
    2. Kita yakin manawa duwe kemampuan desain iku penting banget kanggo para klien ngembangake pasar. Kita pengin mikir bareng lan bisa bebarengan karo para pelanggan.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita