Rak Kayu Logam Industri Pedesaan Antik

Katrangan singkat:


  • Model NO: FS200206
  • Papan Asal: Fujian, China
  • MOQ: 300 Piece
  • Merek: Flying Spike Crafts
  • Ketentuan Pembayaran: Pembayaran T / T utawa setoran 30%, saldo 70% tumrap salinan BL.
  • Tipe Bahan: Logam lan Kayu
  • Jinis Logam: Wesi
  • Rincian Pangiriman: ing 50-55 dina sawise konfirmasi supaya
  • Packing: Packing Aman
  • Asli: Nggih
  • Dilipat: Ora
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Rincian Produk

    Rak iki minangka Rak Penyimpanan Besi sing migunani banget karo Bingkai Trapezoidal Stabil. Wis digunakake ing balkon, kamar turu, ruang tamu uga pawon. Kajaba iku, bisa nglumpukake srengenge, dolanan, buku, pot kembang lan piranti pawon kayata gelombang mikro oven lan sapanunggalane.

    Jeneng Produk Rak Kayu Logam Industri Pedesaan Antik
    Panggunaan Umum Perabotan Omah
    Pola Minangka gambar, utawa disesuaikan
    Ukurane 75 * 30 * 100CM, utawa disesuaikan
     Werna Selaras utawa minangka gambar
    Lamaran  Omah / Kantor / Kafe / Study / Hotel / Hadiah 
    Fitur Sugeng rawuh lan awet
    Kiriman Pengangkutan Laut
    Ngundhuh Pelabuhan Xiamen, China
    Teknologi Gawenan tangan 
    Penampilan Modern

    Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Gawe bahan → Preparasi aksesoris → las → Poles → Hilang karat lan galvanisasi → Semprotan lan cat → Finishing Permukaan → Majelis → Inspeksi Mutu → Pengemasan

    Pasar Ekspor Utama

    Asia

    India, Pakistan, Korea Selatan, Indonesia, Vietnam, Thailand, Filipina

    Afghanistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazakhstan

    Timur Tengah

    Iran, Arab Saudi, UEA, Suriah, Isreal, Qatar

    Afrika

    Mesir, Afrika Selatan, Algeria, Ethiopia, Sudan, Nigeria

    Eropa

    Italia, Rusia, Ukraina, Polandia, Slovenia, Kroasia, Latvia, Estonia, Lithuania,

    Portugal, Spanyol, Turki

    Amerika

    Brasil, Meksiko, AS, Kanada, Kolombia, Argentina, Bolivia, Paraguay, Chili

    Oceania

    Australia, Selandia Baru

    Kauntungan Kompetitif Utama

    1.Kita duwe tim produksi profesional kanggo njamin pesenan sing efisien lan tepat wektu.
    2.Kami ngarahake industri babagan asal usul sing duwe desain unik lan teknik dewasa.
    3. Rega cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita