Babagan Kita

22
showroom (3)

Tim Kita:
Tim kita nyakup rong bagean yaiku sektor produksi unit adol. Ana metu luwih saka 100 wong ing perusahaan kita. Wiwit nggawe tim, kita setya nyiyapake unit sing apik kanggo memenuhi tuntutan pasar.
Kita kanthi tulus ngajak sampeyan perusahaan kanggo nemu tren lan desain paling anyar, kita cenderung nyedhiyakake artikel sing elegan lan paling anyar kanthi kualitas paling dhuwur kanthi rega sing paling wajar kanggo para pelanggan.
Proses produk kabeh ana ing swasana santai lan inspirasi karo macem-macem produk sing apik kanthi gaya tema uga artikel klasik musim gugur lan x-mas '.
Staff profesional seneng ngewangi sampeyan.
Kita ngarep-arep riko.
Tim FLYINGSPARKS Sampeyan

Crita Kita:
FUJIAN ANXI FLYINGSPARKS CRAFTS CO., LTD dununge ing Anxi Town, Provinsi Fujian, China. Ana luwih saka 30 lokakarya sing dikontrak, udakara luwih saka 6.000 meter persegi.
Kita minangka produsen profesional Kerajinan Logam, barang dekorasi, aksesoris omah lan artikel karo pelanggan. Perusahaan kita minangka pabrikan profesional pinter ing desain, pangembangan, lan manufaktur mode. Kita fokus ing seri aksesoris mode. Kita bisa ngembangake luwih saka ewonan barang kerajinan populer saben taun, digawe saka logam, tabung besi, kayu, rotan, lan macem-macem bahan modern. Barang-barang warna-warni kita populer karo Amerika, Eropa, Asia sisih kidul wétan lan wilayah liyane amarga duwe rega sing cukup lan pangiriman tepat waktu. Kita yakin pabrik minangka pilihan sing paling apik.

LNrq0dRAqm