LAYANAN KAMI

Tampilan sampel produk

Produksi utama kalebu Kerajinan Logam, barang dekorasi, barang kebon, Barang mebel karo pelanggan.

Babagan Kita

  • about-us
  • about-us
  • about-us
  • about-us

Fujian Anxi Flyingspark Crafts Co., Ltd. dununge ing Anxi Town, Provinsi Fujian, China. Ana luwih saka 30 lokakarya sing dikontrak, udakara luwih saka 6.000 meter persegi.
Kita minangka produsen profesional Kerajinan Logam, barang dekorasi, aksesoris omah lan artikel karo pelanggan. Perusahaan kita minangka pabrikan profesional pinter ing desain, pangembangan, lan manufaktur mode. Kita fokus ing seri aksesoris mode. Kita bisa ngembangake luwih saka ewonan barang kerajinan populer saben taun, digawe saka logam, tabung besi, kayu, rotan, lan macem-macem bahan modern. Barang-barang warna-warni kita populer karo Amerika, Eropa, Asia sisih kidul wétan lan wilayah liyane amarga duwe rega sing cukup lan pangiriman tepat waktu. Kita yakin pabrik minangka pilihan sing paling apik.

Napa PILIH KAMI